Combinatie van samengesteld én traditioneel parket!

Samengesteld parket, Coenen Parket in Neerpelt is uw dienaar!

Met samengesteld parket krijgt u het beste van twee werelden. Enerzijds de unieke warmte en uitstraling van vol hout op de toplaag, anderzijds alle voordelen van een multiplex. Uw vloer ziet er uit en voelt aan als parket. Voor een correcte plaatsing en afwerking is Coenen Parket in Neerpelt een garantie op kwaliteit.

Samengesteld parket wordt vlotter en makkelijker geplaatst dan massief parket. U krijgt een unieke look in de plaats, want geen enkele plank is identiek. Dat maakt samengesteld parket tot het perfecte materiaal om uw vloer de warmte en rijkdom van het hout te geven. Zonder hogere prijs.

Alle diktes

De dikte van samengesteld hout kan variëren van 2,5 over 4 tot 6 mm, naargelang uw behoefte. Elk soort samengesteld parket kan ook op alle chapes of tegelvloeren geïnstalleerd worden. In 90% van de gevallen kan u zowel traditioneel als samengesteld parket tegelijk plaatsen.

U kiest ook welk type hout (eik, teak, notelaar, …) en bepaalt in welke ruimte dit moet liggen.

  • Living
  • Slaapkamers
  • Burelen
  • Appartementen
  • Badkamers

Kies dus voor samengesteld parketregio Neerpeltvan Coenen Parket. Vraag advies en kom de brede waaier aan mogelijkhedenbespreken. Maak spoedig een afspraak.

Clikc+