Parket maakt van uw huis een thuis!

Eik, teak of Wenge? Alles voor uw parketvloer in Neerpelt!

Wie kiest voor een houten parketvloer regio Neerpelt, kiest voor massaal veel voordelen. Als warm en duurzaam product past parket in elk interieur: van eenvoudig, modern tot exotisch. Bij Coenen Parket vindt u altijd het parket dat het best aansluit bij uw woon- en levensstijl.

Eén van de vele voordelen van parket is dat het zich plooit naar uw wensen. Welk soort parket u ook wilt, Coenen Parket in Neerpelt weet er raad mee, in levering en plaatsing. Als u kiest voor massief parket, dan opteert u voor vol hout (dikte 9 tot 20mm) met een warme uitstraling.

Coenen Parket biedt alle parketvloeren voor alle houtsoorten aan:

  • Eik
  • Teak
  • Wenge
  • Jatobk
  • Notelaar

Werkwijze

Eerst wordt er een ondervloer in eik gelegd die wordt gelijmd op de bestaande chape of tegelvloer. Vervolgens wordt deze vlakgeschuurd en de planken hierop gelijmd of genageld. Voor wie het wenst, kan er in 90% van de gevallen op een bestaande parketvloer ook samengesteld parket worden gelegd.

Een parketvloer kan in alle ruimtes geplaatst worden: van living tot slaapkamers en in winkels. Interesse om uw vloer van een warme en natuurlijke look te voorzien? Kies dan voor de parketvloeren van Coenen Parket in Neerpelt.

Clikc+