Een beklede betonnen trap in hout past in elk interieur!

Parket leggen en betonnen trappen bekleden in hout!

Door de jaren heen hebben betonnen trappen heel wat aan esthetiek ingeboet en sluiten ze niet meer aan bij uw interieur. Door uw trap te bekleden met hout, krijgt u een stijlvolle en warme trap met een stoer karakter. Dat kan u laten doen door Coenen Parket, de firma uit Neerpelt die ook parket voor u legt.

Al is het industriële karakter van een betonnen trap ingeburderd, toch gaat er niets boven natuurlijke materialen als hout. Een geklede houten trap voelt meteen veel gezelliger aan. Bij Coenen Parket bent u gegarandeerd verzekerd van de beste kwaliteit.

Elk type interieur

Een betonnen trap met een houten bekleding past in elk type van interieur: van modern tot landelijk en klassiek. Alle combinaties zijn perfect mogelijk mits een juiste keuze van hout. Welke stijl u verkiest, uw betonnen trap met hout afwerken is perfect mogelijk.

Niet alleen voor het leggen van parket regio Neerpelt, maar ook voor het bekleden van uw betonnen trap is Coenen Parket uw partner. Ik ben actief in heel Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. U mag mij te allen tijde contacteren voor advies en een prijsschatting.

Clikc+