Krasbestendige en onderhoudsvriendelijke laminaat!

Eigentijdse look? Laat laminaat leggen door Coenen Parket in Neerpelt!

Laminaat vindt u in elke doe-het-zelfzaak. Met het eenvoudige kliksysteem voelt u zich al snel zelf een professionele vakman. Toch biedt Coenen Parket u een absolute meerwaarde bij het leggen van laminaatvloeren regio Neerpelt. Niet alleen al met een topmerk als Berry Floor,de hoofdleverancier waarmee ik al jaren samenwerk.

Wanneer u kiest voor laminaat van Berry Floor, dan krijgt u een laminaatvloer die krasbestendig en onverslijtbaar is. Bovendien blijft die er jarenlang als nieuw uitzien. En een niet te onderschatten voordeel: onderhoudsvriendelijk en altijd een stofvrij huis.

Voordelen van laminaat:

  • Goedkoper
  • Mooiere uitstraling dan tegels
  • Warmer gevoel
  • Veel kleurencombinaties
  • Sterk

Als zaakvoerder neem ik de zwevende plaatsing van laminaat zelf voor mijn rekening. Ik kom alles opmeten, plaats de bestelling en kom met al mijn materiaal naar u toe voor een kwalitatieve installatie en afwerking. De kans acht ik zeer klein, maar moesten er toch problemen optreden dan heeft u recht op tien jaar garantie.

Laminaat past zich moeiteloos aan aan het kleurenpalet van uw kamer, living of kantoor. Eigenlijk is het een ideaal materiaal dat u in elk interieur kan leggen. Voor meer info mag u mij altijd contacteren. Ik sta open voor vrijblijvend advies en maak u een gedetailleerde offerte binnen uw buget. Eén adres: Coenen Parket in Neerpelt.

Clikc+